Şortlu kadın yolcuların fotoğrafını çeken taksici hakkında karar! Meslekten men edildi...

İstanbul'da şort giyen kadın yolcuların fotoğraflarını çeken ve yakalanınca polisten kaçan taksici meslekten men edildi.

This browser does not support the video element.

İstanbul'da şortlu bir kadının fotoğraflarını çeken ve 2 kadın yolcuya yakalanan taksici polisten kaçtı. Kadın yolcular polisten yardım istedi. "Dur" ihtarına uymayan ve yola devam eden taksicinin önünü motosikletli polis ekibi kesti.

SÜRESİZ OLARAK MESLEKTEN MEN EDİLDİ

O anların sosyal medyada gündem olması sonrası, şahsın süresiz olarak taksicilikten men edildiği açıklandı. 

KADIN YOLCULAR FOTOĞRAFLARININ ÇEKİLDİĞİNDEN ŞÜPHELENDİ

İstanbul Duysun isimli Twitter hesabından paylaşılan videoda polisin "Dur" ihtarına uymayan ve "Bir sorun var" diyerek aracı sürmeye devam eden taksicinin, daha sonra motosikletli polisin önünü kesmesiyle durduğu görüldü.

Kadın yolcular kendi fotoğraflarının da çekilmiş olduğunu düşünüp taksiciden aracı karakola çekmesini istedi. Yakalanan H.U. isimli erkek, tahkikat işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca serbest bırakıldı.

O anlar ise takside arkada oturan diğer yolcu tarafından kaydedildi.

TAKSİCİ MESLEKTEN SÜRESİZ MEN EDİLDİ

Olayın sosyal medyada gündem olmasının ardından, konuyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) harekete geçti. İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; kadınların gizli gizli fotoğraflarını çeken şoför, taksicilikten süresiz men edildi.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!