Sony Ve Netflix İkilisi Ortak Mı Oluyor! Önemli Bir Açıklama Geldi! Netflix Oyun Alanı Kuracak Mı?

Geçtiğimiz günlerde öne çıkan açıklamalar ile beraber akıllara yepyeni sorular geldi. Sony ve Netflix arasında neler olacak…

Geçtiğimiz günlerde öne çıkan açıklamalar ile beraber akıllara yepyeni sorular geldi. Sony ve Netflix arasında neler olacak…

Önemli bir ortaklık sinyalleri var. Bu ortaklık ile beraber Netflix kanalı oyunlara mı giriş yapıyor. Ortaklık ile beraber oldukça fazla gelişme olacak. İkili arasında kurulacak ortaklık ile beraber oyun alanına yeni bir giriş mi yapılacak! 

Netflix’in Yeni Oyun Kararı! Ortaklık Mı Gelecek! Oyun Platformunu Neler Bekliyor!

Netflix oyun pazarına giriş yapacağı iddiaları ile gündeme geldi. Netflix yeni kararını açıkladı. Bu karar ile beraber yeni gelişmeler yaşanacak. Oyun pazarına hızlı giriş yapmaya adım atacak olan  Netflix için geri sayım başlıyor mu? Oyun platformu gelecek mi?

Netflix’in yeni kararına bakılırsa kapsamı geniş planlara yer verdiği görülüyor. Netflix yeni tasarım iddiaları ile gündeme gelmeye devam edecek. 

Steve Moser yaptığı yeni incelemeler ile Netflix kanalının yeni uygulamasına göz gezdirdi. Detaylar ortaya çıktıkça merak daha çok arttı. 

Netflix İçin Yeni Güncelleme Bekleniyor!

Netflix uygulaması oyun platformu ile ortaya çıkarken aynı zamanda farklı tasarımlara da yer verecek. Gün yüzüne çıkan bu yeni güncelleme ve yenilikler oldukça beğenildi. Tasarım harikası olarak görünen Netflix kanalı oyun alanıyla da tam not alacak. PlayStation oyunlarına da yer verecek olan Netflix için yeni güncelleme bekleniyor. 

Ghost of Tsushima’nın uygulama yüzeyinde bir ekran görüntüsünün yer alması da dikkat çekici bulundu. Uygulama güncellemesi ile Netflix üzerinde farklı ve yeni bir tasarım yer alacak. Dikkat çeken bu yenilik ile PlayStation gibi oyun platformlarına ayrıca yer verilecek. Merakla beklenen bu haber yakında tanıtılacak. Tanıtıma girecek olan bu yeni gelişme daha şimdiden merak uyandırdı. 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan emeklilere zam sinyali! Fatih Terim sezonu 2 kupayla tamamlamak istiyor Taksim'de 1 Mayıs kutlanacak mı?
Sonraki Haber