Son zamanların en büyük operasyonu! Terör hedefleri yerle bir edildi...

Irak'ın kuzeyinde bulunan Asos bölgesine Fırat Kalkanı Harekatı'nın yıl dönümünde gerçekleşen hava harekatında, PKK'lı teröristlere ait 28 hedef başarıyla imha edildi. Operasyona 20'den fazla uçak katılım sağladı. Bakan Akar'ın harekat merkezinden yönettiği operasyonunun görüntüleri MSB tarafından paylaşıldı.

This browser does not support the video element.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde Asos bölgesine düzenlenen hava harekatında, PKK'lı teröristlere ait 28 hedefin imha edildiğini duyurdu.

Fırat Kalkanı Harekatı'nın yıl dönümünde gerçekleşen operasyona ilişkin bakanlıktan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin bölücü terör örgütüne karşı etkin ve kapsamlı terörle mücadele harekatının büyük azim ve kararlılıkla yürütüldüğü bildirildi.

20'DEN FAZLA UÇAK KATILDI

Bu kapsamda, 200 kilometre derinlikteki Irak'ın kuzeyi Asos bölgesinde bulunan ve teröristlerce kullanılan hedeflere Milli İstihbarat Teşkilatı ile koordineli hava harekatı düzenlendiği belirtilerek, şunlar kaydedildi: "20'den fazla uçağın katıldığı hava harekatıyla teröristlere ait barınak, sığınak ve mühimmat depoları, sözde karargah yerleriyle mağaralardan oluşan 28 hedef imha edilmiştir.

"AĞIR BİR DARBE VURULDU"

Büyük oranda yerli ve milli mühimmat kullanılan hava harekatında terör örgütünün söz konusu bölgedeki varlığına ağır bir darbe vurulmuştur. Asil milletimizin bağrından çıkan Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından ülkemizin ve milletimizin güvenliği için terörle mücadeleye en son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devam edilecektir."

ABDULLAH AĞAR: ÇİVİ ÇAKAR GİBİ

Operasyona ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Terör ve Güvenlik Uzmanı Abdullah Ağar, paylaşımına "Çivi çakar gibi. TSK çakıp geçmiş. 20 uçakla, 200 km uzakta Asos’ta 28 hedef baskın tesiriyle imha." notunu düştü.

Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti! SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Şaban Sevinç, Atatürk'e 'rahmetli' denmesinden rahatsız oldu!