Son Yaz Soner kimdir? Halil Babür kaç yaşında? Oynadığı diziler hangileri?

Son Yaz dizisi FOX TV'de ilk bölümüyle geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Son Yaz dizisinde Soner karakteriyle karşımıza çıkan Halil Babür ise diziyi izleyenler tarafından merak ediliyor. Peki, Halil Babür kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?

Son Yaz dizisi Soner karakterini canlandıran Halil Babür hakkında meraklı arayış devam ediyor. FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Son Yaz dizisi Halil Babür kaç yaşında, nereli?

SON YAZ SONER KİMDİR?

Agresif bir yapıya sahip olan Soner, Halil Sadi’nin metresinden olan en küçük çocuğudur. Soner 10 yaşına gelene kadar Halil Sadi onu kabul etmemiş, ancak Soner’in annesi vefat edince Soner’i mecburen yanına almıştır. Babası ile yaşamaya başlayan Soner’i, Halil Sadi kötü işler için kullanmıştır. Bu yüzden de Soner’de bir travma başlamıştır. Akgün karakteri eskiden Soner’i çok dışladığı için babası Halil Sadi işlerin başına geçtiğinde Soner, Akgün’den bütün hırsını çıkarmaya başlamıştır.

HALİL BABÜR KAÇ YAŞINDA?

Halil Babür’ün tam ismi Halil İbrahim Babür. Oyuncu, 26.06.1987 Bitlis doğumludur. Oyunculuk dışında oyun yazarlığı da yapıyor. Oyunculuğu 2007 yılından itibaren aktif bir şekilde yapmaktadır. Halil Babül’ün yükselişi ise Pis Yedili isimli dizide canlandırdığı Trafo karakteri ile olmuştur. 2017’de rol aldığı Kar isimli film ile Altın Koza Umut Vaat Eden Oyuncu ödülünü almıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail'in İran misillemesine ilk yorum! Yoğun bakımda tedavi gören Nuri Alço'dan haber var! Kırklareli'nde yolcu otobüsü devrildi! Çok sayıda yaralı var
Sonraki Haber