Son Yaz dizisinde Savcı Selim'e çılgın teklif! Sare tüm hikayeyi değiştiriyor! İşte intikam teklifi!

Fox Tv ekranlarında geçtiğimiz yıla damga vuran Son Yaz dizisi bu sezon da hayranlarının ilgisine mazhar olacak. Funda Eryiğit'in canlandırdığı Canan karakterinin diziden ayrılması büyük bir yıkım olsa da yeni katılan oyuncular dizinin hikayesinde bomba gibi bir değişiklik yapacak.

Son Yaz dizisinde Canan'ın yerine katılan Sare karakterini oynayacak Birce Akalay'ın diziye İstihbaratçı Sare olarak katılması yeni sezonda her şeyin değişeceğine işaret olarak algılanıyor. Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan ikilisinin müthiş uyumu da dizinin ilerleyen günlerde çok daha farklı ilerleyeceğini müjdeler nikelikte.

Tabi Son Yaz dizisi takipçilerinin belki de en çok merak ettiği konusu Akgün ile Yağmur'un aşkı. Akgün, hapse düştükten sonra Yağmur'dan ayrılmak için her yolu denese de bunda başarılı olacağa benzemiyor.

İŞTE SARE'NİN SAVCI SELİM'E ÇILGIN TEKLİFİ!

Son Yaz dizisi ikinci sezonda Sare'nin Savcı Selim'e yapacağı intikam teklifi hikayenin kilit noktası olacak.

Sare, “Yarım kalan hesabınızı kapatmak istemez misiniz?” diye soruyor. Bu bir intikam teklifi…

Bu arada Son Yaz dizisi gün değiştirdi. İlk sezonda Cuma akşamları yayınlanan dizinin ikinci sezonu Cumartesi akşamları ekrana gelecek. 18 Eylül saat 20.00’da Son Yaz dizisinin yakıcı yeni bölümü tüm izleyenleri derinden etkileyecek.

26 Nisan 2024 Cuma akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! İstanbul geneli uygulama yapıldı! İşte Candaş Tolga Işık'ın çok konuşulan Kılıçdaroğlu esprisi
Sonraki Haber