Son Yaz dizisi Eray kimdir? Yunus Narin kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı?

FOX TV ekranlarında ikinci bölümüyle ekrana gelen yeni dizi Son Yaz dizisinde Eray karakterini canlandıran Yunus Narin kimdir? Yunus Narin'in kaç yaşında olduğunu merak edenler, Hangi dizilerde oynadığını da araştırıyor.

Yunus Narin kimdir, kaç yaşında? Son Yaz dizisi Eray hakkında araştırmalara başlayan diziseverler, karşılarında Yunus Narin'i buldular. Peki kimdir Yunus Narin? Kaç yaşındadır?

YUNUS NARİN KİMDİR?

İzmir’de doğan ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nü tamamlayan oyuncu 1989 doğumludur. İlk kez İstanbullu Gelin dizisiyle ekranlara çıkmıştır. Yeteneği ve yakışıklılığıyla kısa sürede dikkatleri üzerine çeken Narin, üniversite yıllarında amatör olarak şarkı söylemiştir. 2019 yılında Sevgili Geçmiş dizinde Aras karakterine hayat vermiştir. Rezzan Çankır Ajansı’na bağlı olarak çalışmaktadır.

SON YAZ DİZİSİ ERAY KİMDİR?

Yunus Narin tarafıdan hayat bulan Eray Duraner bir eğlence mekanı işletir. Zengin bir ailenin çocuğu olan Eray sosyal çevresi geniş ve mafyalarla bağlantısı olan bir karakterdir. İzmir’de bir eğlence mekanı işletirken daha önce İstanbul’da tanıştığı Akgün ile yeniden karşılacak ve hikaye başlayacaktır.  

19 Nisan 2024 Borsa günü yükselişle tamamladı! CHP'deki 'liyakatli' atamalarda bugün: O kadrolaşma ifşa oldu... Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı!
Sonraki Haber