Son Yaz dizisi bu hafta neden yok? Son Yaz 19. bölüm öncesi hayranlarına kötü haber geldi

Fox Tv ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanan Son Yaz dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Ali Atay, Funda Eryiğit ve Alperen Durmaz'ın rol aldığı Son Yaz bu hafta neden yok? FOX TV yayın akışında bu hafta kendine yer bulamayan dizinin hayranlarına kötü haber geldi.

Son Yaz bu hafta neden yok merak ediliyor. O3 Medya'nın yapımını üstlendiği, yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur gibi isimlerin kaleme aldığı Son Yaz dizisi her hafta Cuma günü saat 20:00'da yayınlanıyor. Ancak Son Yaz bu hafta yayın akışında yer almıyor. Peki Son Yaz bu hafta neden yok?

SON YAZ BU HAFTA NEDEN YOK?

Ancak dizinin bu hafta yayınlanması gereken yeni bölümünün Fox Tv'nin yayın akışı listesinden kaldırıldığı görüldü. İzleyiciler 7 Mayıs Cuma Son Yaz 19. yeni bölüm neden yok sorusunu araştırmaya başladı.

Her hafta Cuma günü yayınlanan Son Yaz dizisinin yeni bölümü bu hafta yayınlanmayacak. Son Yaz dizisi yerine Kafalar Karışık isimli sinema filmi Fox Tv ekranlarında ayın saatlerde yayınlanacak.

Sevilen dizinin yeni bölümünün neden yayınlanmadığı araştırılırken, dizinin sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir açıklama geldi.


EKİPTEN AÇIKLAMA GELDİ!

O3 Medya tarafından yapılan açıklamada "Sevgili Son Yaz ailesi, setimizde görülen koronavirüs vakaları sebebiyle bu hafta ne yazık ki dizimizin yeni bölümünü sizlerle buluşturamayacağız. Sağlıklı günler de görüşmek üzere!" denildi.

İsrail, İran'a misilleme saldırısı başlattı! Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu!
Sonraki Haber