Son Yaz 3. bölüm fragmanı izle!

Son Yaz 3. bölüm fragamanı izlemek isteyenler araştırmalara başladı. 8 Ocak'ta son bölümü izlenen FOX TV dizisi Son Yaz 3. bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Son Yaz 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

This browser does not support the video element.

Son Yaz 3. bölüm fragmanı izle linki merak ediliyor. Ali Atay'ın da kadrosunda olduğu FOX TV dizisi Son Yaz 3. bölüm fragmanı, dizinin son bölümünün bu akşam ekrana gelmesinin ardından dizinin takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Son Yaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SON YAZ 3. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

SON YAZ SON BÖLÜM ÖZETİ!

Selim ve Akgün, Adalet Sitesi'ne, Canan'ın evinin tam karşısına taşınmıştır. Kara ailesinden sadece Altay, Selim'in bu sürprizini mutlulukla karşılarken, Canan ve Yağmur, kendilerini kandırılmış hissetmektedirler.

Canan, Selim'in onun kararlarına hiç saygı duymadığını anladığından, Selim'e çok öfkelidir ve öfkesini içinde artık tutamamaktadır. Selim'e, onun oyununa gelmeyeceğini, onun için yalan söylemeyeceğini söyler. Ailecek bir araya geldikleri ilk gün çocuklar boşanacaklarını öğreneceklerdir.

Selim, Canan'ı bu defa ikna etmenin hiç kolay olmayacağını fark eder. Tanıdığı en mutlu çiftten, Emel ve Metin'den ona yardım etmelerini ister. Emel, kız kardeşinin tarafını tutarken Metin, bacanağı Selim'e gizliden de olsa yardım edecektir.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle