Son paylaşımları kafa karıştırdı

Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol'un zafer işareti yaparak fotoğraf atması takipçilerinin aklında soru bıraktı. Takipçileri Buse Varol'un paylaşımına ''Hamile misin?'', ''Çocuk mu geliyor?'' şeklinde sorular sordu.

Şarkıcı Alişan, 2018 yılında oyuncu Buse Varol ile nikah masasına oturdu. Çiftin bebekleri Burak, geçtiğimiz sene dünyaya geldi.

30 yaşındaki Buse Varol, havuz kenarında çekilen bu karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Varol'un zafer işareti yaptığı bu pozuna takipçileri "İkinci çocuk mu geliyor?" ve "Hamile misin?" şeklinde yorumlar yaptı.
 

Alişan'ın önceki gün sosyal medya hesabından "Çok şükür" notu ve nazar boncuğu emojisi ile yaptığı bu paylaşım ise hamilelik iddialarını güçlendirdi.

Çift, henüz bir yorum yapmadı.

Öte yandan Buse Varol Tektaş, geçtiğimiz aylarda Habertürk TV ekranlarına konuk olmuştu. Oylum Talu'nun sunduğu Burası Hafta sonu programında merak edilenleri anlatan Varol, şu ifadeleri kullanmıştı:

TFF'den ilginç atama! İşte Süper Lig'de haftanın hakemleri... Paşinyan: Sınırın açılması çığır açıcı bir olay olacaktır! Mövenpick Hotel İstanbul Marmara Sea açıldı
Sonraki Haber