THY'den PCR testi şartına erteleme!

Türk Hava Yolları PCR Test kararını güncelledi. Daha önce 28 Aralık olarak ilan edilen test zorunluluğu başlangıcı 30 Aralık'a ertelendi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi sosyal medya hesabından duyurdu.

Ekşi, güncellemeye ilişkin şu bilgiyi verdi:

"Uyarı işareti PCR TEST GÜNCELLEME

Yurt dışından Türkiye'ye gelecek yolcularımız için istenen negatif PCR testinin ibraz zorunluluğu. 30 Aralık 2020 tarihi olarak güncellenmiştir.

Detay için lütfen
@TK_TR
sosyal medya hesabımızı takip ediniz."

Türk Hava Yolları'nın sosyal medya hesabından "Yurt dışı çıkışlı Türkiye varışlı uçacak yolcularımızın dikkatine" denilerek duyurulan güncellemeye ilişkin yapılan açıklama ise şöyle:

Yurt dışı çıkışlı Türkiye varışlı uçuşlarda, uçuş saatinden maksimum 72 saat önce numunesi verilmiş olan negatif PCR testinin ibraz gerekliliği uygulaması 2 gün ötelenerek 30 Aralık 2020 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde hayata geçirilecektir.

Basılı olarak ya da dijital ortamdaki negatif PCR test sonucunu ibrat etmeyen yolcularımız, uçuşa kabul edilmeyecektir. 6 yaş altı yolcularımız için test sonucu ibraz etme zorunluluğu bulunmamaktadır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla...

İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu Tokat depreminde kırılan fay hattı herkesi dehşete düşürdü!
Sonraki Haber