Devlet Bahçeli hastaneden taburcu oldu!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hastaneye kaldırıldığı haberleri Başkent Ankara'ya bomba gibi düştü. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın MHP liderinin son durumuna ilişkin bir açıklama yaparak "Beyin kanaması ya da kalp sorunu yoktur! Şu an dinleniyor..." dedi. Bahçeli yapılan tetkiklerin ardından taburcu edildi. Bahçeli'yi taburcu işlemi öncesi hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, kendisini ayakta gördüğünü belirterek, "Sağlık durumu son derece iyi" dedi.

2016 yılında özel bir hastanede kalp ameliyatı olan MHP lideri Devlet Bahçeli öğlen saatlerinde yaşadığı rahatsızlık sonucu Başkent Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.

Daha sonra bu bilgi "rutin kontrol olarak" MHP kaynaklarınca değiştirilirken başta sosyal medyada olmak üzere çeşitli iddialar gündeme geldi. 

Ankara'ya bomba gibi düşen bu iddia üzerine MHP liderinin sağlık durumunu öğrenmek için çok sayıda parti yöneticisi ve milletvekili hastaneye geldi.

MHP'den resmi açıklama ise saatler sonra geldi.

Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın hastane önünde yaptığı açıklamada endişelerin yersiz olduğunu söyledi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın, Bahçeli'nin beyin kanaması geçirdiği iddialarını yalanlayarak "Sağlık durumu son derece iyi, şuuru açık" dedi.

Beyin kanaması iddialarını yalanlayan Yalçın, MHP liderinin sağlık durumuna ilişkin şu bilgileri verdi: 

“Mide bulantısı şikayetiyle hastaneye geldi. Sosyal medyada bazı söylentiler var. Beyin kanaması veya kalp hastalığıyla alakalı hiçbir sorunu yoktur. Sağlık durumu son derece iyi mükemmel durumdadır. Şu anda şuuru açık, konuşabilir durumdadır. İstirahat etmektedir. Hastane başhekimliği ilerleyen saatlerde detaylı açıklama yapacaktır. Sayın genel başkanımızın sağlık durumu iyi ve mükemmel durumdadır”

Yalçın, basın mensuplarının "Midesi neden bulanmıştır?" sorusu üzerine, "Tetkikler sonucu hekimlerimiz ifade edecektir. Tetkiklerin çoğu yapıldı. Hiçbir şeyi yok, herhangi bir problem yok" diye konuştu.

Bahçeli'nin rahatsızlığına ilişkin bir açıklama daha geldi. 

ATEŞ YÜKSELMESİ SONUCU HASTANEDE

MHP Genel Başkan Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor" ifadesini kullandı.

 TABURCU OLDU

Öğle saatlerinde üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı ateş yükselmesi sebebi ile hastaneye kaldırılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yapılan tetkiklerin ve müdahalelerin ardından saat 15.30 sıralarında taburcu edildi. Bahçeli çıkışında herhangi bir açıklama yapmadı. Makam aracı ile hastaneden ayrıldı. 

FAHRETTİN KOCA ZİYARET ETTİ

Bahçeli'nin taburcu olmasından önce hastanede ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca MHP liderini ayakta gördüğünü belirterek, "Genel durumu son derece iyi, birazdan taburcu olacak, hastanede yatışı zorunlu bir durum söz konusu değil. Üst solunum yolu enfeksiyonu olduğu ve bununla ilgili tedaviye başlandı. Evde tedavisi devam edilmiş olacak. Ciddi bir sorunu olmadığını çok rahatlıkla söyleyebiliriz" diye konuştu.

Bu arada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP'li Erkan Akçay'ı telefonla arayarak Devlet Bahçeli'nin sağlık durumu hakkında bilgi alıp, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

İzmir'de bugün hava nasıl olacak? Akaryakıta indirim geldi! İşte güncel benzin motorin fiyatları Yedi ilde DEAŞ'a yönelik BOZDOĞAN operasyonu
Sonraki Haber