Son dakika... İstanbul’un meydanlarında sessizlik (Corona, Covid-19, Koronavirüs, Kovid-19)

Son dakika... Türkiye'de koronavirüs nedeniyle can kaybı 501, toplam vaka sayısı ise 23 bin 934'e yükseldi. Virüs nedeniyle vatandaşların sokağa çıkmaması üzerine tarihinin en sakin günlerini yaşayan İstanbul’un tarihi meydanları, caddeleri ve sahilleri boş kaldı.

Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyayı kısa sürede etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle İstanbul’un da sahilleri ve meydanları boş kaldı. Eminönü, Sultanahmet, Karaköy, Beyazıt, Taksim ve İstiklal Caddesi tarihinin en boş ve sakin hafta sonunu geçiriyor. Eminönü, Sultanahmet, Karaköy, Beyazıt, Taksim ve İstiklal Caddesi tarihinin en boş ve sakin hafta sonunu geçiriyor. Virüs nedeniyle birçok vatandaş uyarılara uyarak evinden dışarı çıkmazken, yüzlerce esnaf da kepenk kapattı.

İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri Fikri Doğan Hoca oldu! Konut kredileri güncellendi! İşte 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi Saran'dan bomba açıklamalar: O sözleri gündeme oturdu... Tarım Kredi'den nisan ayına özel çılgın indirimler! Çetin Doğan yeniden cezaevinde Meteoroloji açıkladı! Yurt genelinde hava sıcaklıkları yükseliyor...