Tataristan'da Müslüman kadına ırkçı saldırı

Gelen son dakika haberine göre; Tataristan'ın Nizhnekamsk kentinde bir parkta çocuklarıyla beraber yürüyen hamile kadın, saldırıya uğradı. Söz konusu ırkçı saldırının ardından tutuklanan zanlı, 'kadınlara olan nefreti' yüzünden bu eylemi gerçekleştirdiğini belirtti.

This browser does not support the video element.

Rusya'ya bağlı Volga Federal Bölgesi'nde yer alan Tataristan Cumhuriyeti'nde Müslüman bir kadının uğradığı ırkçı saldırı, sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

İslam karşıtı saldırıları belgeleyen aktivist oluşum DOAM'ın (Documenting Oppression Against Muslims-Müslümanlara Karşı Zulmü Belgelendirme) aktardığı video görüntülerinde, kadına arkadan yaklaşan saldırgan, önce arkadan attığı tekmeyle kadını yere düşürüyor, daha sonra ise yere düşen kadını, çocuklarının gözü önünde tekmelemeye devam ediyor.

IRKÇI ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Saldırganın görüntülerin sosyal medyada infiale yol açmasının ardından kısa bir süre sonra gözaltına alındığı belirtildi.

Rusya, dünya üzerinde İslam karşıtı saldırılara yol açan ideolojilerin merkezlerinden biri olarak biliniyor.

'KADINLARA NEFRETİ' YÜZÜNDEN YAPMIŞ

Zanlı ilk ifadesinde "kadınlara olan nefreti" yüzünden eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.

Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk... Dubai'de çekilen görüntü sosyal medyada gündem oldu! "İsrail toplumu beyni yıkanmış ve kör bir halde!" Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı! İşte İran’ın fırlattığı dronların ve füzelerin imha edilme anı! Bu kez evine dönmek isteyen Filistinliler'e saldırı! İşte o anlar!