“Uyanış: Büyük Selçuklu” 28 Eylül Pazartesi günü TRT 1’de

TRT 1’in merakla beklenen yeni dizinin ismi ve yayın tarihi açıklandı. “Kılıcın parlattığı, kalemin aydınlattığı bir çağın” öyküsünü anlatacak “Uyanış: Büyük Selçuklu” 28 Eylül Pazartesi günü TRT 1’de izleyiciyle buluşacak.

This browser does not support the video element.

Geçtiğimiz haftalarda ismi verilmeden paylaşılan ilk tanıtım filmi ile tüm dikkatleri üstüne çeken dizi, ikinci tanıtımda “Uyanış: Büyük Selçuklu” ismiyle merak uyandırdı. İzleyicinin heyecanla beklediği dizi 28 Eylül Pazartesi TRT 1’de ilk bölümüyle görücüye çıkacak.

TRT ekranlarında büyük beğeni toplayan; Filinta, Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamid ve Ya İstiklal Ya Ölüm gibi tarihi dizilere bir güçlü yapım daha ekleniyor. Yeni yayın dönemine çok ses getirecek dizilerle girmeye hazırlanan TRT 1, büyük yapımlarından Selçuklu İmparatorluğu’nu anlatacak “Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisi şimdiden dikkatleri üstüne topladı.

Büyük prodüksiyonlu bir dönem dizisi olan ve etkileyici detaylara yer verilen “Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisi ikinci tanıtımıyla da büyük beğeni topladı. Ekrana getirdiği tarihi dizilerle ulusal ve uluslararası alanda büyük izleyici kitlesi oluşturan TRT 1, ekrana getireceği Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisinin oyuncuları, kostümleri, tarihsel mekanları ve hikayesiyle dikkat çekecek.

Zeki Demirkubuz'dan Nuri Bilge Ceylan'a sert sözler: Adilik yapmasın! Onu hatırladınız mı? Yabancı Damat'ın Memik Dedesinden mesaj var ‘HUDUTSUZ SEVDA’DA İNTİKAM YOLCULUĞU! ‘BAMBAŞKA BİRİ’DE SIR PERDESİ ARALANDI! 'Do Not Disturb'te gemici Ayzek'in karaya oturuşu! 'Kötü Adamın 10 Günü' film incelemesi! İyi adam mı, kötü adam mı?