Ekrem İmamoğlu'nun taksi teklifine UKOME'den ret!

Gelen son dakika haberine göre; İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin 6 bin taksi kiralama teklifi UKOME kararıyla kabul edilmeyerek, komisyona havale edildi.

Son dakika haberi... İBB'nin 6000 yeni taksi/dolmuş/minibüs plakası teklifi UKOME tarafından kabul edilmedi ve alt komisyona havale edildi.

Teklif alt komisyondan sonra tekrar UKOME'de görüşülecek.

NE OLMUŞTU?

Gazeteci İsmail Küçükkaya’nın Fox TV’deki “Çalar Saat” programına katılan İmamoğlu, İstanbul'daki taksi sayısının yetersiz olduğunu söyleyerek, "Toplam taksi sayımız, 17 bin 395.  Yetmiyor, sıkıntı var. Bunu taksiciler de biliyor. Bazen taksi duraklarında insan taksi bulamıyor.  Biz, kiralama modelini getiriyoruz. Taksinin sahibi, İBB olacak. Kiralama modeliyle, kontrollü bir sistemle… Meclis'e getireceğiz bu konuyu. Burada, taksici esnafını da koruyan, disipline eden, korsan çalışmaları yok eden bir modeli hazırlıyoruz aslında" ifadelerini kullanmıştı. 

Arabalı vapurda dalgalar araç camlarını kırdı göçükler oluştu Dilara Yücel Kadınlar Dünya Şampiyonluğu için ringe çıkıyor Sur Belediyesi'nde Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden gözaltına alındı!
Sonraki Haber