FETÖ'cü Kanter yine haddini aştı

Gelen son dakika haberine göre; Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensubu basketbolcu Enes Kanter, İsrail merkezli Haaretz gazetesine röportaj verdi. FETÖ'cü Kanter, tehdit edildiğini öne sürerek sürekli ve planlı olarak FBI(ABD'nin iç istihbarat teşkilatı) ile görüştüğünü itiraf etti.

NBA'de Boston Celtics forması giyen FETÖ'cü basketbolcu Enes Kanter, İsrail'de yayın hayatını sürdüren Haaretz gazetesine açıklamalarda bulundu. FETÖ'cü Kanter, verdiği röportajda sürekli olarak tehdit edildiğini belirtti.

Bu nedenle FBI ile sürekli koordine halinde olduğunu ve planlı olarak görüştüğünü ifade eden FETÖ'cü, ayrıca FBI tarafından korunduğunu söyledi.

ÖZGÜRLÜK KISITLAMASIYMIŞ

ABD dahil dünyanın çeşitli ülkelerinde sosyal medya düzenlemeleri yapılırken, Kanter Türkiye'deki sosyal medya düzenlemesini özgürlük kısıtlaması olarak sunmaya kalktı.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret içerikli sözlerinde direkt Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldığı görüldü.

FETÖ'cü Enes Kanter, "Erdoğan ile mücadelem yeni başlıyor" deme cüretini gösterdi.

PKK'YA DA DESTEK VERDİ

Sabah'ta yer alan habere göre, Kanter ayrıca terör örgütü PKK'ya desteğini sürdürerek PKK'ya yapılan operasyonları Kürtlere karşı yapılan saldırı gibi aktarmaya kalkıştı.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber