Bakan Kasapoğlu'ndan Şampiyonlar Ligi açıklaması

Gelen son dakika haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul'da düzenlenmesi planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin başka bir şehre alınacağı söylentilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu, açıklamasında, ''Türkiye'de en güzel şekilde yapılacağından şüphem yok. Ayın 17'sinde güzel haber alacağımıza inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

Son dakika... Bu sezon Şampiyonlar Ligi finali Türkiye'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacaktı. Ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle tarihler ertelenmişti.

Alman BILD gazetesi ve Futbolgiant isimli haber sitesinde yer alan haberlere göre; Şampiyonlar Ligi yarı final ve final maçı Portekiz'in Lizbon veya İspanya'nın Madrid şehrinde seyircisiz oynanacağı iddia edilmişti.

BAKAN'DAN AÇIKLAMA: ŞÜPHEM YOK

Öte yandan gelen son dakika haberine göre; Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İstanbul'da düzenlenmesi planlanan Şampiyonlar Ligi finalinin başka bir şehre alınacağı söylentilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bakan Kasapoğlu, açıklamasında, ''Türkiye'de en güzel şekilde yapılacağından şüphem yok. Ayın 17'sinde güzel haber alacağımıza inanıyoruz'' ifadelerini kullandı.

2021 FİNALİ TÜRKİYE'DE İDDİASI

Diğer yandan çeşitli haber sitelerinde yer alan iddialara göre; 2021 yılı Şampiyonlar Ligi finali ise Rusya'nın Petersburg kentinde oynanacaktı ancak UEFA bu finalin Türkiye'de oynanmasına karar verdi. 2021'e ertelenen Avrupa Şampiyonası'nın bazı maçları Rusya'da oynanacak. UEFA hem Avrupa Şampiyonası maçları hem de Şampiyonlar Ligi finalinin aynı kentte oynanmaması için 2021 finali için Türkiye'yi tercih etti.

TÜRKİYE MADDİ KAYIP YAŞAMAYACAK

2020 finali Türkiye'de oynansa seyircisiz ve büyük bir sponsor desteğinden yoksun kalacaktı. 2021 Şampiyonlar Ligi finalinin Türkiye'de oynanması ise büyük kazanca dönüşecek. Mücadele yenilenmiş Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 90 bine yakın taraftarın önünde oynanacak. Aynı zamanda Turizm ve taraftar geliri ülke ekonomisine katkı sağlayacak.

Beşiktaş duble yaptı, 5 maç sonra kazanmayı hatırladı! Hesabınızı kontrol edin! O ödemeler hesaplara yatırılıyor! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz açıkladı: Emekliler için özel çalışma!
Sonraki Haber