Tarihin en yüksek haziran satışı!

Gelen son dakika haberine göre; Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, sosyal medya hesabından Türkiye genelindeki konut satış rakamlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Albayrak, haziran ayında geçtiğimiz yılın aynı ayına göre yüzde 209,7 artan satış rakamlarına ilişkin, ''Konut satışları geçen ay yüzde 209,7 artarak 190 bin 12 ile tarihinin en yüksek Haziran rakamlarına ulaştı.'' ifadelerini kullandı.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, konut satışlarının geçen ay yüzde 209,7 arttığını, 190 bin 12 ile tarihin en yüksek haziran rakamlarına ulaşıldığını belirtti.

TARİHİN EN YÜKSEK HAZİRAN SATIŞI

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Tek başına 250 alt sektörü harekete geçiren konut sektöründe kamu bankalarımızın düşük maliyetli destekleri etkisini gösterdi. Konut satışları geçen ay yüzde 209,7 artarak 190 bin 12 ile tarihinin en yüksek Haziran rakamlarına ulaştı. Ev sahibi olan vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan '1915' kararına tepki Bu kişilerin ehliyet alamayacağı iddia edildi Diyarbakır Barosu, Diyarbakır'da petrol aranmasından rahatsız oldu!
Sonraki Haber