Fenerbahçe'den Dorukhan için resmi teklif

Gelen son dakika haberine göre; Beşiktaş'ın milli futbolcusu Dorukhan Toköz için Fenerbahçe'den resmi teklif yapıldığı iddia edildi.

Fenerbahçe'nin bir süredir gündemine aldığı Dorukhan Toköz'ün transferi adına Beşiktaş ile resmi temasların başladığı öne sürüldü.

Fanatik'ten Süleyman Hatısaru'nun haberine göre Fenerbahçe, kulübüyle bir yıllık daha sözleşmesi olan Dorukhan için 2 milyon euro'yu gözden çıkarırken, oyuncunun yurt dışına transferi halinde Beşiktaş'a satış bedeli üzerinden yüzde 20'lik bir pay da teklif etti.

BELÖZOĞLU KİLİT ROLDE

Haberde Fenerbahçe'de yeni sezonda sportif direktörlük koltuğuna oturacak olan Emre Belözoğlu'nun bu transferde kilit rol oynadığı ve Beşiktaş yönetiminin de bu teklife sıcak baktığı kaydedildi.

MENAJERİNİ DEĞİŞTİRDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Öte yandan Toköz'ün siyah beyazlı yönetimle arasında kriz yaratan menajer Necdet Ergezen ile yollarını ayırdığı ve Ahmet Bulut ile anlaştığı iddia edilmişti. 

Fakat menajder Ergezen bu iddiaları yalanlamış, Dorukhan'ın ayrılacağı haberlerine ilişkin olarak ise, sözleşmesinde tek taraflı fesih hakkı olmadığını ve takımda kalacağını açıklamıştı.




1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Berat Özdemir Trabzonspor'da kalmak istediğini teknik ekibe iletti Taksim bombacısı Albashir'e 7 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Sonraki Haber