Safiye Teyze Erdoğan'dan istedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kayseri 7. Olağan İl Kongresi'nde yaptığı konuşmanın ardından hoş bir sürprizle karşılaştı. Görevlilerin yardımı ile sahneye gelen ve adının Safiye olduğunu söyleyen yaşlı bir kadın Erdoğan'a çorap hediye edip damadı Selçuk Bayraktar'ı sordu. "Onu gördüğümdü acı kahve içmiş gibi sevinirim" diyen yaşlı kadın Cumhurbaşkanı'nından Bayraktar'a onun için sarılmasını istedi.

This browser does not support the video element.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongredeki konuşmasının ardından sahneye çıkan yaşlı bir kadınla sohbet etti.

Erdoğan'a çorap ördüğünü ve ayağını silmesi için havlu hazırladığını söyleyen yaşlı kadın, "Çok emek veriyorsun Allah razı olsun" diye konuştu.

BAYRAKTAR'I SORUP SELAM SÖYLEDİ

Yaşlı kadın, daha sonra Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'dan bahsederek Erdoğan'a "Şu senin damadının adı Bayraktar mıydı?" diye sordu. Yaşlı kadın daha sonra da "Onu ben çok severim. Ona benim için sarıl. O çıktığı zaman acı kahve içmiş gibi sevinirim. Ona çok selam söyle" dedi.

Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de çocukları kabul etti!