Son dakika... Dünya bu açıklamayı konuşuyor! İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan korkutan sözler...

İlk kez Çin'de ortaya çıkan koronavirüsü dünyayı tehdit etmeye devam ediyor. Avrupa’da da çok sayıda ölümlü vaka ile karşılaşılırken bazı ülkeler OHAL ilan etti. İngiltere Başbakanı Boris Johnson ise herkesi korkutan açıklamalarda bulundu. Johnson, “Bu hastalık koronavirüs bilinenden çok daha tehlikeli ve daha da yayılacak. Çok daha fazla aile sevdiklerini zamanından önce kaybedecek'' dedi. 

Koronavirüsü kabusu giderek yayılıyor. Son olarak Avrupa'da çok sayıda ölümle sonuçlanan vaka ile karşılaşıldı. İtalya'da ölü sayısı 1016'ya ulaşırken İspanya'da ise bu rakam 84'e çıktı. Almanya, Fransa, İngiltere de çeşitli önlemler aldı. Bazı ülkeler ise olağanüstü Hal ilan etti. ABD'nin başkenti Washington, İtalya, Macaristan ve Slovakya'da OHAL ilan edildi.

"SEVDİKLERİNİZİ ZAMANINDAN ÖNCE KAYBEDECEKSİNİZ"

İngiltere Başbakanı Boris Johnson dün yaptığı açıklamada herkesi ürküten ifadeler kullandı. ''Bu bir nesil için en kötü krizdir. Bazı insanlar bunu mevsimsel griple karşılaştırıyor ama ne yazık ki bu doğru değil." diyen Johnson, "Bu hastalık Koronavirüs bilinenden çok daha tehlikeli ve daha da yayılacak. Çok daha fazla aile sevdiklerini zamanından önce kaybedecek'' diye belirtti.

İNGİLTERE BU AÇIKLAMAYI KONUŞUYOR

İngiltere Başbakanı Johnson'ın koronavirüsü ile ilgili yaptığı bu açıklamaları İngiliz medyasına da yansıdı. Tüm gazeteler Johnson'un ürküten ifadelerini manşetten tam sayfa verdi.

Başkentte kuvvetli lodosa dikkat! Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu İstanbul'da otomobiline çarpan kurye tarafından tornavidayla öldürüldü
Sonraki Haber