Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurmuştu! Dev hastaneler için ilk kepçe vuruldu

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulunmuş; Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’deki havaalanının olduğu kısımda pandemi hastanesi yapılacağını belirtmişti. Hastanelerin yapılacağı Sancaktepe ve Atatürk Havalimanı'ndaki son durum böyle görüntülendi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yaptığı açıklamada Atatürk Havalimanı alanında hastane proje çalışmasının devam ettiğini ve Sancaktepe’deki havaalanının olduğu kısımda bin odalı ve bir katlı hastanenin yapılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca buraların 45 günde bitirileceğini ve vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi. Sancaktepe’de bin yataklı hastanenin yapılacağı alan kameralarca böyle görüntülendi.

SON DAKİKA... SANCAKTEPE'DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Son dakika... Sancaktepe’de yapılacak olan salgın hastanesi için çalışmalar başladı. İş makineleri ve kamyonların hastane yapılacak alanda çalışmaları devam ediyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: İKİ KORONAVİRÜS HASTANESİ YAPILACAK

Dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferansla gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından, "Yeşilköy Atatürk Havalimanı alanını, ki 1000 kişilik şu anda plan proje çalışması devam ediyor aynı şekilde Sancaktepe'de bir katlık hastaneyi yapıyoruz. 45 gün içerisinde buraları bitireceğiz ve tamamıyla insanımızın, halkımızın hizmetine sunacağız." diye açıklamalarda bulunmuştu.

HASTANE YAPILACAK ATATÜRK HAVALİMANI'NDAKİ SON DURUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe Havalimanı'na hastane yapılacağını açıkladı. Atatürk Havalimanı'ndaki son durum görüntülendi.

Atatürk Havalimanı'ndaki son durum sabah saatlerinde görüntülendi.

Havalimanı içerisindeki terminallerde park halinde bulunan uçaklar ve uçakların kalkış ve inişlerinin normal bir şekilde yapıldığı görüldü.

Hastane çalışmalarının gün içerisinde başlayacağı öğrenildi.


AJANSLAR

Akaryakıt fiyatlarında son durum! İşte 16 Nisan 2024 güncel fiyatlar Cumhurbaşkanlığı kabinesi toplanıyor Bugün kimin maçı var? 16 Nisan 2024 maç programı!
Sonraki Haber