Buket Aydın Habertürk'e mi geçiyor?

Kanal D Haber'den sürpriz bir kararla ayrılan, ardından da eşinden boşanan Buket Aydın'ın, Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bugün Aydın'ın Habertürk ile anlaştığı iddia edildi. Bu iddiaya yanıt ise Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı iddiayı net bir dille yalanladı...

Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın bu ay başında sürpriz bir kararla Demirören Medya'daki tüm görevlerinden ayrıldığını açıklamıştı. 

Bu istifanın hemen ardından eşinden boşanan ve magazin gündemine eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'ün oğlu Emir Sarıgül ile aşk yaşadığı iddiaları düşen Buket Aydın ile ilgili bugün çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. 

Medyaradar'ın haberine göre Buket Aydın, eylül ayında başlamak üzere Habertürk ile anlaştığı ileri sürülüyordu.

Bu iddiaya Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'dan yanıt geldi. Altaylı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddiayı net bir şekilde yalanladı: 

"Soranlar için söyleyeyim. Buket Aydın ın Eylül ayında izleyicileri ile buluşacağı kanalın Habertürk ya da Ciner grubundaki herhangi başkanbir kanal olmayacağını söyleyebilirim.

Yalan yazmak bazı internet sitelerinin alışkanlığı haline gelmiş."

Nesrin Cavadzade'den bikinili poz! Görenler hayran kaldı... Gaddar ile Korkut arasındaki savaş büyüyor! Görür'den o ilçeye kritik uyarı: Etrafınız deprem kaynağıyla dolu!
Sonraki Haber