Sol Yanım 11. bölüm izle!

Sol Yanım 11. bölüm izlenmek için yayında. 10 Şubat Çarşamba akşamı STAR TV'de yayınlanan Sol Yanım 11. bölüm izle bağlantısı full tek parça halinde BLU TV platformundan da izlenebilecek. Peki, Sol Yanım en son bölümde neler oldu?

STAR TV'de Çarşamba akşamları yayınlanan Sol Yanım 11. bölüm izle linki merak ediliyor. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümü ile yine izleyicisi karşısına çıkacak olan Sol Yanım 11. bölümde neler olacak?

STAR TV'nin iddalı yapımlarından olan ve kısa süre içerisinde oldukça büyük bir izleyici kitlesine kavuşan Sol Yanım 11. yeni bölümü bu akşam saat 20:00'da STAR TV canlı yayınında olacak.

SOL YANIM 11. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Serra, burs teklifini kabul edecek mi? Serra, Nilgün ve İhsan arasındaki ilişkiyi nasıl öğrendi? Asena malikanede kalmaya devam edebilecek mi? Burak ve Serra arasında neler yaşanacak? Selim'in Serra'dan sakladığı farklı bir hayatı mı var?

Otel odasında yaşadıkları tartışmadan sonra Selim ve Serra'nın yolları yeniden ayrılma noktasına gelir. Serra, annesinin İhsan'la geçmişini öğrenir ve bu sırrı kendisinden sakladığı için annesinden hesap sorar.

Burak'ın yaşadığı maddi sıkıntıları bilen Serra, ona mahallede bir ev bulur. Selim, Burak ve Serra'nın bu yakınlığına anlam veremez. Hem Serra hem Burak ile arasına soğukluk girince, Selim'in sığındığı liman Biricik olur. Burak'ın mahalleye taşınmasının ardından kaza konusunun gündeme gelme ihtimalı Barbar'ı endişelendirir.

Yargı 58. bölüm izle Yalı Çapkını 25. Bölüm izle Yüz Yıllık Mucize 1. bölüm full izle! Yasak Elma 168. bölüm full FOX TV tek parça izle Alanyaspor Fenerbahçe canlı izle! ALANYA FB şifresiz TOD TV maç izle Kardeşlerim 82. bölüm full! ATV Kardeşlerim son bölüm izle