Sokaktaki kadın vatandaştan Kaftancıoğlu'na terleten sorular!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sokakta karşılaştığı bir kadın vatandaşın taciz ve tecavüz sorularıyla neye uğradığını şaşırdı.

This browser does not support the video element.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde kadın vatandaş, CHP'nin suskunluğunu sürdürdüğü taciz ve tecavüz iddialarıyla ilgili Kaftancıoğlu'na "CHP içindeki tecavüz ve taciz olaylarına bir tepkiniz olacak mı? Twitter'dan takip ediyorum, hiç tepkiniz yok" diye sordu.

Kaftancıoğlu kaçamak cevaplar verdikçe konuya hakim olduğunu söyleyen ve CHP il başkanını zorlayan kadın vatandaş Kaftancıoğlu'nu soru bombardımanına tuttu.

Kaftancıoğlu ve parti yöneticileri ve vekiller bu konuda sessiz kalırken, bir vatandaş CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu'na "Canan hanım, CHP içindeki taciz ve tecavüz olaylarına bir tepkiniz olacak mı?" diye sordu.

Kaftancıoğlu, "Çok haklısınız. Tecavüz taciz olaylarına herkesin tepkisi olması lazım. Tepki Twitter'dan değil, tepki kadın kim olursa olsun nerede mağdur olursa olsun, yargıya teslim edilir. Ve o kadının yanında olunur" diye yanıt verdi.

Vatandaş ise "Bunu güzel söylüyorsunuz da… Her konuda tepki gösteriyorsunuz Twitter'da, bu konuda göstermediniz?

Mağduru korumak adına dediniz, onu da iki üç gün sonra dediniz. Bu arada 12 tane cinsel taciz ve tecavüz olayları ifşa oldu. Madem bu kadar hassassınız, Ensar Vakfı'ndaki taciz olayında anında Bakanlık müdahil oldu, anında ceza aldırıldı, 540 yıldır hapis cezasına çaptırıldı ama sizin tepkiniz yıllardır hiç susmuyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kınanması gereken İran değil, Netanyahu'dur! CHP'li meclis üyesinden dikkat çeken İmamoğlu önergesi! ERDOĞAN İLE ŞİMŞEK ARASINDAKİ EMEKLİ ZAMMI KONUŞMASI ORTAYA ÇIKTI! Altaylı'dan tepki toplayan açıklama: İsrail'e övgüler yağdırdı! Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! İRAN-İSRAİL ARASINDA NE OLDU? GERİLİM BÖLGE GENELİNE SIÇRAR MI?