Sokak düğününde husumetliler birbirine kurşun yağdırdı

Kırıkkale'deki bir sokak düğününde kan aktı. Husumetli iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada tabancayla vurulan 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırışırlen, kaçan bir iüpheli ekipler tarafından yakalandı.

This browser does not support the video element.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde gerçekleştirilen bir sokak düğününde husumetliler arasında tartışma çıktı. Tartışmanın silahlı kavgaya dönüştüğü olayda U.G. isimli şahıs, F.G. ile E.G.'yi tabancayla yaraladı.

Çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yaptığı ihbarla olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan 2 yaralı, ambulansla Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaçan şüpheli şahıs U.G. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından tahkikat yapılırlen, kurşun isabet eden bir aracın da zarar gördüğü tespit edildi.

İHA

Marmaris’te çatıların uçma anı saniye saniye kamerada... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada! Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş...