Skoda Fabia Baştan Aşağı Yenilendi! Otomobil Almak İsteyenler Bu Fırsatı Kaçırmayın! Fiyatı da Kampanyalı! İşte Tutkunların En Yeni Otomobili

Skoda Fabia Baştan Aşağı Yenilendi! Otomobil Almak İsteyenler Bu Fırsatı Kaçırmayın! Fiyatı da Kampanyalı! İşte Tutkunların En Yeni Otomobili

Bir süredir görselleriyle merak edilen Skoda Fabia resmen tanıtıldı. Uzun süredir ipucu görselleriyle merak edilen Skoda Fabia resmi olarak tanıtımı yapıldı. Wolkswagen Grubundan MQB-A0 platformu üzerine inşa edilen dördüncü kuşak Fabia ölçüleri artık öncekilere göre daha büyük tasarlandı.

Yeni Fabia uzunluğu 4107 mm genişliği 1780 mm, yüksekliği 1460 mm, ask mesafesi ise 2564 mm olarak açıklandı. Ölçülerinde ki olan artışla artık daha rahat olan ve daha ferah bir iç mekana sahip otomobil daha konforlu Fabia'nın bagaj hacminin de 50 litrelik bir artış var.

Yeni Skoda Fabia'nın Öne Çıkan Özellikleri

Aracın değişen ve güzel değişimler olarak bahsedilenleri ise iç mekanı diyebiliriz. Oktavia modeline benzeyen konsolda, 3.5 inçten başlayan bir sürüş ekranı yer almakta. Donanım seviyesine göre bu ekran 10.2 inçle çıkıyor. Konsolun merkezinde de standart bir şekilde 6.8 inçle gelen multimedya  ekranı opsiyonel olarak 9.2 inçe çıkabiliyor. Klima kontrollerinde fiziksel tuşlarla sağlandığı tasarımda vitesidne arkasında kablosuz şarj ünitesi yer alıyor.

Daha önce paylaşılan çizimleri de görünen alışıla gelmiş geleneksel el frenini de varlığına devam ediyor. Güncel modelde 0.32 olan hava sürtünme katsayısı yeni nesil 0.28 e azaltılmış. Yeni nesil Fabia da tamamı Euro 6d normlarını karşılayan 5 farlı motor seçeneği sunuyor. Giriş seviyesinde üç silindirli 1.0MPI atmosferik motor yer alıyor. 65 bu ve 80 bu olmak üzere  iki farklı güç çıkılı sahip bu motor 90 Nm tork üretiyor ve 5 ileri manüel şanzımanla alıcıları tarafından tercih ediliyor. 

Aracın Hız Özellikleri

Seçeneklerin zirvesinde ise Leon ,Golf ve Octavia 'da da gördüğümüz 1,5 litrelik  dört silindirli motor yer alıyor. Bu motor 150 beygir güç ve 250 Nm tork üretiyor.

Skoda Fabia bu değerlerle 0 'dan 100 e hızlanmasını 7.9 saniyede tamamlarken maksimumun 225 km slik bir hıza varıyor. İlk seçenek sadece beş ileri manüel şanzımanla tercih edilebilirken daha güçlü olan 6 ileri manüel veya 7 ileri DSG ile satışa sunuldu.

Ankara'da kazanan çıkmadı, final bileti rövanşa kaldı! Alaz babasının başına gelenlerden sonra kafası karışıyor! Bakan Uraloğlu'dan X açıklaması!
Sonraki Haber