Loic Remy atıyor Çaykur Rizespor kazanıyor

Çaykur Rizespor deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 0-2 mağlup etti. Üst üste 2. maçını kazanan Karadeniz ekibinde Fransız yıldız Loic Remy bu haftayı da boş geçmedi. İspanya'dan yorgun dönen Sivasspor ise evinde oynadığı 3. maçta da gol atamadı.

Süper Lig'in 6. haftasında Demir Grup Sivasspor'a konuk olan Çaykur Rizespor, 0-2 galip geldi. Karadeniz ekibine 3 puanı kazandıran golleri 3. dakika Fabricio Baiano ve 90+1'de Loic Remy attı. Rize'nin Fransız yıldızı Remy, gollerine Sivas'ta da devam ederek toplam gol sayısını 5'e yükseltti. 

Geçen hafta Remy'nin hat-trick yaptığı maçta Ankaragücü'nü 5-3'le geçen Stjepan Tomas'ın takımı bu galibiyetle puanını 8'e yükseltti. 

Hafta içi UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal'le deplasmanda kapşan ve 5-3 mağlup olan Sivasspor ise yol yorgunu çıktığı maçta varlık gösteremeyince 7 puanda kaldı. Rıza Çalımbay'ın öğrencileri 4 saatlik İspanya uçuşundan etkilenmiş göründü.

Çaykur Rizespor önümüzdeki hafta Kayserispor'u ağırlayacak. Yiğidolar ise Hatayspor'a konuk olacak.

Bu nasıl sol? CHP'li Afyonkarahisar'da faşist uygulama... İran'a ait askeri üsse hava saldırısı! Irak'ta peş peşe patlamalar Ömer'den Cemre'ye Zübeyde Hanım'ın Atatürk'e söylediği ninni olay oldu
Sonraki Haber