Beşiktaş bu hafta da Sivas deplasmanında kayıp

Lider Beşiktaş, 12 maçtır kaybetmeyen Sivasspor deplasmanında 2 puan bıraktı. Aboubakar'a kavuşan Siyah-Beyazlılar, Kamerunlu golcünün sakatlığının nüksetmesiyle sarsıldı. Şampiyonluk yolunda kritik bir viraja daha takılan Kartal, 2 haftada 4 puan kaybetti.

Süper Lig'in 36. haftasında Sivasspor'a konuk olan Beşiktaş, hem Aboubakar'ı kaybetti hem de 2 puan daha... Geçen hafta evinde 2-0 öne geçtiği Ankaragücü maçında sahadan 3 puanla ayrılamayan Siyah-Beyazlılar, Sivas deplasmanında da 0-0 beraberlikle yetindi.

12 maçtır bileği bükülmeyen Rıza Çalımbay yönetimindeki Kırmızı-Beyazlılar, lidere çelme takarak serisini ve rekorunu 13 maça çıkardı.

İki takımın da isabetli şu bulamadığı maçın ilk yarısı 0-0 tamamlandı. Beşiktaş'ın sakatlıktan dönen golcüsü Vincent Aboubakar, ilk yarının son anlarında kenara "Beni değiştirin" işareti yaptı. Sakatlığı nükseden Kamerunlu yıldız maça devam edemedi.

Cenk Tosun'un uzun süreli sakatlığa kurban veren Kartal'da Kanadalı golcü Cyle Larin de arka adelesinde sorun yaşayarak oyundan çıktı. Puanını 72'ye yükselten Sergen Yalçın'ın takımı 2. sıradaki Fenerbahçe'nin 3 puan önünde. Hafta sonu oynanacak Kayserispor maçında golcü sıkıntısı yaşanacak.

SİVASSPOR: Ali Şaşal, Ahmet, Caner, Samba, Uğur, Claudemir, Fayçal, Robin, Erdoğan, Max Gradel, Yatabare

BEŞİKTAŞ: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Nsakala, Josef, Atiba, Dorukhan, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Ağrı'da çocuklara kan donduran işkence! O imam gözaltına alındı Tokat'ta deprem nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi Survivor All Star'da heyecan dorukta! Ödülü kim kazandı?
Sonraki Haber