Sivas'ta 4 gol var kazanan yok... Sivasspor-Antalyaspor maçı 2-2 berabere

Sivasspor ile Antalyaspor 9. haftada 2-2 berabere kaldı. Sivas deplasmanında 1- geriye düşmesine rağmen 1-2 öne geçen Akdeniz ekibi, ilk yarı biterken skorun 2-2'ye gelmesine engel olamadı. Rıza Çalımbay yönetimindeki Yiğidolar, bu sezon evindeki 5 maçta 1 kere kazanabildi.

Süper Lig'in 9. haftasında Sivasspor ile Antalyaspor 2-2 berabere kaldı... Milli ara öncesi Beşiktaş'a deplasmanda 2-1 mağlup olan Yiğido, evinde üst üste 2. galibiyet için çıktığı maçta 1 puana razı oldu.

Antalyaspor ise teknik direktör Ersun Yanal sonrası Nuri Şahin yönetimindeki yeni futbolcu- teknik direktör modeliyle çıktığı ilk maçta olumlu bir görüntü sergiledi.

İlk gol 10. dakikada Sivasspor'dan geldi. Geçen sezonun asist kralı Max Gradel ortaladı, tecrübeli stoper Caner Osmanpaşa topu kafayla ağlara gönderdi: 1-0.

24'te rakip yarı sahada kapılan topla Antalyaspor'un beraberlik golü geldi. Fredy ceza sahası dışından nefis bir golle skoru 1-1 yaptı. 42'de yine kazanılan bir top gole dönüştü. Fredy bu kez Doğukan Sinik'i kaçırdı, karşı karşıya kalan genç oyuncu uzak köşeye plaseledi ve Akdeniz ekibi deplasmanda 1-2 öne geçti.

TAÇ TARTIŞMASI VE 4. GOL...

İlk yarı bu şekilde bitecek derken Sivasspor tartışmalı bir gol buldu. Sol kanattaki pozisyonda top taca çıktı, hakem Mete Kalkavan önce topu konuk ekibe verdi. Ardından Sivassporlular tacı kullanıp golü attı. VAR'ın uyarısıyla topun son olarak Bünyamin Balcı'dan çıktığına karar verildi.

Uğur Çiftçi'nin ortasında golu atan Nijeryalı santrfor Olarenwaju Kayode bu sezon Süper Lig'de 2. kez gol sevinci yaşadı.

Bu sonuçla Sivasspor puanını 10'a yükseltti. Kırmızı-Beyazlılar 10. haftada Adana Demirspor'u ağırlayacak. Yiğidolar, bu sezon evindeki 5 maçta 1 kere kazanabildi.

4. deplasman maçında da 3 puanı bir arada göremeyen Antalyaspor ise puanını 9 yaptı. Nuri Şahin'in takımı haftaya Medipol Başakşehir'i ağırlayacak.

SİVASSPOR: Muammer, Ahmet Oğuz, Goutas, Caner, Uğur Çiftçi, Ulvestad, Hakan Arslan, Jorge Felix, Pedro, Max Gradel, Kayode

ANTALYASPOR: Boffin, Naldo, Veysel Sarı, Kudryashov, Güray, Bünyamin, Hakan Özmert, Doğukan, Fredy, Crivelli, Amilton

25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu! Bayraktar TB3'ten yeni başarı! Star TV'nin Sakla Beni dizisinde şok gelişme! İncila ve Naz'a darbe!
Sonraki Haber