Sırf haklının yanında olduğu için! Şükriye Tutkun'a bir saldırı daha!

Geçtiğimiz aylarda İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evi hakkında ortaya atılan iddiaları, komşusu olarak verdiği ifadeyle boşa çıkaran Halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun, sosyal medyada yeniden bir linç kampanyasına maruz bırakıldı.

CHP Üsküdar İlçe Başkanı Suat Özçağdaş, geçtiğimiz aylarda İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un evini fotoğraflamak isterken polislere yakalanmıştı.

Cumhuriyet gazetesi ise söz konusu olayın ardından Altun'u hedef almış, Kuzguncuk semtinde yer alan evin Vakıflar’a ait arazide bulunduğunu iddia etmişti.

Altun ve avukatı tarafından yapılan açıklamalarda söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı ortaya çıkmış, söz konusu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. 

"BANA AĞZA ALINMAYACAK SÖZLERLE SALDIRDILAR"

Altun'un komşusu olan Halk müziği sanatçısı Şükriye Tutkun söz konusu olaylara ilişkin yaptığı açıklamada, iddiaları yalanlamış ve bu nedenle sosyal medyada lince uğradığını açıklamıştı.

Tutkun, "Bir komşumu savunduğum için, çünkü kendisine iftira atıldı. Yanlış yerde oturulduğu söylendi halbuki bizim komşumuz yanımızda öyle bir durum yoktu ben sadece bunu söylemek istedim. Bu kişi Fahrettin Altun olmayabilir başka bir kişi de olabilir yine savunurdum. Çünkü bir iftira atılmıştı." ifadelerini kullanmıştı.

Ünlü sanatçı sosyal medyadan kendisine yapılan saldırılara da tepki göstererek, "Herkes bana saldırıyor, öyle tweetler var ki ağza alınmayacak sözler söylendi. Ben de acemice ağlayarak onlara cevap verdim." diye konuşmuştu.

YENİDEN LİNÇ KAMPANYASINA BAŞLADILAR!

Altun'a kurulan kumpası, verdiği ifade ve tanıklığıyla boşa düşüren Tutkun, yeniden aynı kesim tarafından sosyal medyada linç kampanyasına maruz bırakıldı. 

Cumhurbaşkanlığı tarafından koronavirüs günlerinde halkın moral bulması adına düzenlenen İletişim Başkanlığı'nın YouTube hesabından canlı olarak ekranlara gelen 'İstanbul Yeditepe Konserleri' etkinliğine katılacağı açıklanan Tutkun, bir kez daha ağza alınmayacak hakaretlerle karşı karşıya kaldı.

Her fırsatta 'düşünce özgürlüğü, insan hakları' gibi ifadelerle yaygara koparan kesimin yeniden linç kampanyasına katılması gerçek yüzlerini bir kez daha ortaya koymalarını sağladı.

İşte o paylaşımlardan bazıları;









Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber