Sipahi hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor?

Başrollerinde Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in oynadığı Sipahi dizisinin hangi günler yayınlandığı ve saat kaçta başladığı merak edilmektedir. Peki, Sipahi bölüm tekrarları hangi gün oynuyor?

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Sipahi başlıyor. Başrollerinde Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in yer aldığı Sipahi dizisinde Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması ele alınıyor.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark ederek süratle reaksiyon gösteriyorlar.

Sipahi Hangi Günler Yayınlanıyor?

Başrollerinde Başrollerinde Kaan Yıldırım ile Özge Gürel’in oynadığı Sipahi dizisi Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanıyor.

Sipahi Saat Kaçta Başlıyor?

Show TV ekranlarının yeni sezon dizilerinden Sipahi, Pazartesi akşamları saat 20.00’da başlıyor.

Sipahi Dizisi Konusu

Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir.

Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir.

MAHZEN-29 Operasyonu! Organize suç örgütü üyesi 32 kişi gözaltında Meteorolojiden İzmir için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı! Ankara'da bugün hava nasıl olacak?
Sonraki Haber