"Şimdi ekonomiye ve reformlara odaklanma zamanı!"

23 Haziran İstanbul seçiminin kazananının belli olmasının ardından Türkiye Genç İş Adamları Derneği TÜGİAD Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu Ekrem İmamoğlu'nu bir açıklama ile kutladı. Şohoğlu açıklamasında artık ekonomiye odaklanılmasını istedi.

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı seçimlerinin sorunsuz bir şekilde tamamlanması sonra iş dünyası İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu'nu kutlayan mesajlar paylaştı.

İmamoğlu'nu kutlayan iş dünyası temsilcilerinden TÜGİAD Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu seçimsiz geçecek 4 yıl içinde ekonomiye ve reformlara odaklanılmasını istedi

Şohoğlu şöyle konuştu:

 ŞOHOĞLU: TÜM ENERJİMİZLE EKONOMİYE ODAKLANMA ZAMANI
“İstanbul Belediye Başkanlığı seçimini kazanan Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik eder, sonuçların ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim. Uzun soluklu demokrasi tarihimiz bir sınavı daha başarıyla vermiştir. Tüm tarafların bu akşam gösterdikleri olgunluk da takdire şayandır. Yarından itibaren en büyük beklentimiz ekonomimiz başta olmak üzere asıl sorunlarımıza öncelik verilmesidir. Bu seçimle birlikte önümüzdeki seçimsiz 4 yılın her günü daha fazla çalışarak ekonomik alanda iyi sonuçlar elde edeceğimizi ümit ediyoruz. Şimdi tüm enerjimizle birlik ve beraberlikle ekonomiye ve reformlara odaklanma zamanı”.

Altın fiyatları yeniden yükselişe geçti! Süper Loto sonuçları 25 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Süper Loto sonuçları 23 Nisan 2024! Süper Loto sonuçları açıklandı mı?
Sonraki Haber