Sildirmek istediği dövmeler kabus oldu

Bodrum’da vücuduna yaptırdığı dövmelerini asker olmak için sildirmek isteyen 26 yaşındaki Burak Yıldızel'in uygulanan sistem nedeniyle hayalleri yıkıldı. Cildi çürümeye başlayan Yıldızel, hayatını kabusa çeviren estetik uzmanı hakkında şikayetçi oldu.

Bodrum’da yaşayan, aslen Kafkas kökenli olan Burak Yıldızel 2015 yılında annesi öldükten sonra annesine duyduğu özlemi bileğine 'anne' yazdırarak gidermeye çalıştı. Diğer koluna ise kardeşi ve annesinin doğum tarihi olan 18.11 dövmesini işletti. Omzuna Çeçen bayrağı, kollarına dua ve annesi öldükten sonra kendisine bakan anneannesinin ismini yaptıran Yıldızel, Özel Harekatçı sınavlarının açılacağını duyunca dövmelerini sildirmek istedi.

Galatasaray'ın 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Kerem Demirbay kararı Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Hakmar'a ucuz bardak ve el mikserleri geliyor! 1 Milyon TL'nin aylık faizi ne kadar? Mehmet Büyükekşi'den flaş Ali Koç açıklaması: "U19 tehdidini yaptı" BİM'den Dyson muadili saç kurutma makinesi ve elektrik süpürgesi!