Sıla Yılmaz kimdir? Öldü mü? Sıla Yılmaz bulundu mu?

Geçtiğimiz günlerde Türkiye, 5 gün boyunca aranan ve daha sonra vahşi bir şekilde öldürüldüğü ortaya çıkan Azra Gğkendam Haytaoğlu cinayetiyle kahrolmuştu. Olayın ardından Antalya'dan bir kayıp haberi daha geldi. Şimdi de 18 yaşındaki Sıla Yılmaz'dan üç gündür haber alınamadığı öğrenildi. Haberin ardından, Sıla Yılmaz'ın kim olduğu ve hayatta olup olmadığına yönelik araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Sıla Yılmaz kimdir? Öldü mü? Ayrıntılar haberimizde...

Sıla Yılmaz'ın Antalya Kepez civarında kaybolduğu ve en son Şarampol tarafından görüldüğü öğrenildi.

SILA YILMAZ KİMDİR?

Yakınları ise 18 yaşında, 1.75 boylarında ve 55 kilo üzerindeki çocuklarının siyah bir kıyafet giydiğini ve sırtından da Fenerbahçe logolu bir çanta olduğunu açıkladı.

Kayıp genç kızın ise sabah saatlerinde evlerinden iş görüşmesi yapacağım diyerek ayrıldığı ve bir daha kendisine ulaşılamadığı kaydedildi. Sıla Yılmaz'ın Kız Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi olduğu da öğrenildi.

Öte yandan Yılmaz'ın kuzeni olan Buse adlı genç kız da sosyal medya hesabından, "Kuzenim henüz bulunmadı. Polise gidip ifade vermiş kendi irademle çıktım evden diyerek. Ama biz hâlâ onu arıyoruz. Sağlığından endişeliyiz ve onu hiç görmedik sadece ifadesini okuduk" paylaşımında bulundu.

SILA YILMAZ BULUNDU MU? 

En son Antalya Kepez civarında görülen Sıla Yılmaz'dan henüz haber alınamadı. Sıla Yılmaz için arama çalışmaları hala devam ediyor. Yılmaz'ın arama çalışmalarına dair yeni gelişmelere sayfamızdan ulaşabilirsiniz.  

Borsa günü düşüşle tamamladı! İşte en çok işlem gören hisseler... Muslera açıkladı! Uruguay'da bir devir kapandı Milli yelkencilerimiz 2024 Paris Olimpiyatları'na gidiyor!
Sonraki Haber