Sigara isteme bahanesiyle turistin cep telefonunu çaldılar!

Beyoğlu'nda İranlı turistin cep telefonunu çalan 4 kişi yakalandı. Şüphelilerden 3'ü tutuklanırken 1'i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

This browser does not support the video element.

Geçtiğimiz günlerde Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda yaşanan olayda, İranlı bir turistin cep telefonu, sigara isteme bahanesiyle yanına gelen 5 kişi tarafından organize bir şekilde çalınmıştı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın ardından şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

4 KİŞİ YAKALANDI

İranlı turistin yankesiciliğe uğradığı yerlerde ve çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını büyük bir titizlikle inceleyen ekipler şüphelilerin önce eşkallerini daha sonra kimliklerini tespit etti. Küçük yaşta oldukları belirlenen şüphelilerin adresleri kısa sürede tespit edildi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği ekipleri, adresleri belirlenen şüphelilerden 4'ünü bu gece 00.30 sıralarında Taksim Meydanı çevresinde kıskıvrak yakaladı. Şüpheliler gözaltına alınarak Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğine götürüldü.

3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyette işlemleri tamamlanan 4 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden E.A, E.S. ve E.T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken H.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Polisin, güvenlik kamerası kayıtlarında görülen diğer şüpheliyi yakalama çalışmaların sürdürdüğü öğrenildi.

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı!