'Sıfır Bir' dizisinden bir sahne değil tamamen gerçek! Adana'da film gibi silahlı çatışma...

Adana'da iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan silahlı çatışma film sahnelerini aratmayan cinsten. Cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıyan o kavga anları izlenme rekorları kıran 'Sıfır Bir' dizisini hatırlattı.

This browser does not support the video element.

Adana'da geçtiğimiz Perşembe günü merkez Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan Mahallesi’nde görenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı.

GRUPLAR SOKAK İÇERİSİNE DAĞILARAK SİLAHLARLA ÇATIŞTI

İddiaya göre, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma sonrasında gruplar sokak içerisinde dağıldı ve silahlı çatışma yaşandı. Taraflar birbirlerine silahlarla ateş ederken, mahallede büyük panik yaşandı. Yaşanan silahlı çatışma anları film sahnelerini aratmadı.

DUVARLARI SİPER OLARAK KULLANDILAR

Taraflar saklanarak, duvarları siper olarak kullanarak birbirlerine defalarca ateş etti. Bir süre sonra silah sesleri kesilirken, mahallede bulunanlar polis ekiplerini arayıp yardım istedi.

SANİYE SANİYE KAMERADA

Silahlı çatışma anı ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda...