Şiddet anlarını sosyal medyadan canlı yayınladılar

Kırıkkale'de bir apartmanın bodrum katında ayaklarından iple asılan genç adama şiddet uygulandı. O anlar ise zanlılardan birinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlandı.

This browser does not support the video element.

Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesindeki 4 kişi, bir apartmanın bodrum katında zorla alıkoydukları M.U.Y.'i iple asıp hem sözlü hem de fiziki olarak şiddet uyguladı. O anları ise sosyal medyadan canlı olarak yayınladılar. Dakikalarca iple asılı şekilde şiddete maruz kalan M.U.Y., serbest kaldıktan sonra polise gidip şikayetçi oldu.

4 KİŞİYE TUTUKLAMA

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ekiplerince tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 4 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

(İHA)

Tighe Barry Ayasofya Meydanı'nda Müslüman oldu Eskişehir'de Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan genç saldırıya uğradı! MHP Lideri Bahçeli parkta yürüyüş yaptı Evden kaçtı sahibi dahil 3 kişi yaralandı! O anlar kamerada! Kağıthane'deki görüntüler ekipleri harekete geçirdi! İşte aldığı ceza Metro hattında arıza 27 saattir devam ediyor! Vatandaşlar isyanda...