Netflix'in bu dizisi çok konuşulacak! Bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa'nın fragmanı yayınlandı!

Konusu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerine çeken yerli dizi 'Sıcak Kafa' dizisinin fragmanı yayınlandı. Bilim kurgu türündeki bu filmin fragmanını izleyince konusuna çok şaşıracaksınız. Başrollerinde Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı ve Osman Sonant'ın yer aldığı Sıcak Kafa dizisine dair detaylar...

Afşin Kum'un romanından uyarlanan yerli bilim kurgu dizisi Sıcak Kafa dizisi ilginç konusu ile beğenileri üzerine topladı. Geçtiğimiz yıllarda çekimleri tamamlanan dizinin yeni fragmanı yayınlandı. 

Netflix ekranlarında yayınlanacak olan Sıcak Kafa dizisi ilginç konusu ve muhteşem oyuncu kadrosu ile büyük ses getireceğine benziyor. Başrollerinde Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı ve Osman Sonant'ın yer aldığı Sıcak Kafa dizisi, konuşma yoluyla yayılan bir salgını konu ediniyor. Bu salgın insanlarda deliliğe sebep oluyorken, bağışıklık kazanmış olan Murat Siyavuş sağlık kurumlarının hedefi haline gelir. 

SICAK KAFA DİZİSİ FRAGMANI

Netflix ekranlarında izleyiciyi kitlemesi bekelenen Sıcak Kafa dizisinin konusu şöyle; Konuşmayla bulaşan ve “abuklama” adı verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulmuş tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

SICAK KAFA DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Sıcak Kafa, 2 Aralık 2022 tarihinde Netflix’te.

SICAK KAFA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Osman Sonan

Şevket Çoruh

Hazal Subaşı

Tilbe Saran

Kubilay Tunçer

Özgür Emre Yıldırım

Gonca Vuslaterİ

Zerrin Sümer

Yetkin Dikinciler

Hakan Gerçek

Erdem Akakçe

Barış Yıldız

Arda Anarat

Furkan Kalabalık

Şebnem Hassanisoughi

Cüneyt Uzunlar

Haluk Bilginer

Nefes almakta zorlanan Zeynep Bastık ameliyat olacak 14 ilde FETÖ’ye yönelik 'Kıskaç-12' operasyonu! Şartlar Fed’i faiz indirimine zorluyor
Sonraki Haber