Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural evlendi

Ünlü şarkıcı Sibel Can ile Hakan Ural'ın oğlu Engincan Ural sevgilisi Merve Kaya ile nikah masasına oturdu.

This browser does not support the video element.

Hakan Ural ve Sibel Can’ın 30 yaşındaki oğulları Engincan Ural Merve Kaya ile evlendi. Çift, Bodrum’daki Villa Maçakızı’nda hayatlarını birleştirdi. Sanat, televizyon ve cemiyet hayatının ünlü simaları katıldığı düğüne Merve Kaya'nın transparan gelinliği damga vurdu.


Henüz çocuk yaşlarda sahneye çıkmaya başlayan Sibel Can, Nükhet Duru'nun kendisini keşfetmesiyle şöhret hayatıyla tanışmıştı. Adı ve güzelliği dilden dile dolaşan Sibel Can, şöhret basamaklarını hızla tırmanırken dönemin popüler isimlerinden Hakan Ural ile evlendi. Zerrin Özer'in evinde gizlice nikah masasına oturan çiftin, bu evlilikten Melisa Ural ile Engincan Ural adında iki evladı oldu. 11 yıl aynı yastığa baş koyan çift, attıkları her adımla adlarından söz ettirirken 1999 yılında boşanma kararı aldı.

Yaşadıkları aşkla bir döneme damga vuran Sibel Can ile Hakan Ural, bugün ise oğulları Engincan Ural ile gündem oldu. Engincan Ural, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Merve Kaya ile bugün dünyaevine girdi.

Düğünden ilk paylaşım ise Sibel Can ile Hakan Ural'ın kızları Melisa Ural'dan geldi. Melisa Ural'ın paylaşımında Merve Kaya'nın gelinliği dikkat çekti. Transparan dantelli bir gelinlik tercih eden Kaya, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Oktay Kaynarca, Süleyman Çakır'ı ölümünün 20. yılında andı Taner Tolga Tarlacı cezaevinde: Yasin Obuz'a seslendi! Derya Uluğ tepkilerin hedefinde! Hayranları G.Saray'a küfür etti Yaşar Alptekin camide vaaz vermeye başladı İlk cinsel deneyimini anlatan oyuncunun normalleştirilmesine tepki! İşte Burak Özçivit'in ödül gecesine damga vuran Gazze açıklaması!