Show Tv 2 Dizisini Yıl Bitmeden Bitiriyor! Sipahi ve Aile Dizisi İçin Yer Açıyor

Show Tv 2022 yılı bitmeden iki dizinin fişini çekti. Aralık ayında ekrana gelmesi beklenen Aile ve Sipahi dizileri için yer açan kanal bu sezon dizilerden umduğunu bulamadı.

Baba ve Hayat Bugün dizileri final yapıyor. Show Tv bu yıl bitmeden iki dizinin fişini çekti. Aralık ayında başlaması beklenen Sipahi ve Aile dizileri için haftanın tüm günleri dolu olan kanal, Hayat Bugün ve Baba dizilerinin final yapmasıyla bu yeni dizilere de yer açmış olacak.

BABA DİZİSİ NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş ve Özge Yağız'ın başrollerinde olduğu Baba dizisi geçtiğimiz sezona hikayesiyle damga vurmuştu. Ancak yeni sezona senaryo değişikliği ile başlayan ve seyirciden olumsuz tepkiler alan Baba dizisinin reytginleri de her hafta ciddi oranda düşüş yaşadı.

HAYAT BUGÜN NEDEN FİNAL YAPIYOR?

New Amsterdam dizisinden uyarlama olan Hayat Bugün dizisi de aynı akıbete uğradı. Ulaş Tuna Astepe, Hazal Ergüçlü gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi seyirciden beklediği karşılığı ne yazık kik bulamadı.

Bu iki dizinin final yapmasıyla birlikte Sipahi ve Aile dizileriyle topa girecek olan Show Tv'nin bu sezon dizilerden yana yüzü gülmedi.

26 Nisan 2024 Cuma TJK at yarışı programı açıklandı! Gaziantep'te vatandaşları tedirgin etti! 25 Nisan 2024 TJK at yarışı koşu sonuçları belli oldu!
Sonraki Haber