Shiplemek ne demek? Shiplemek sosyal medyada ne anlama geliyor! Nasıl yapılır?

Shiplemek ne demek merak ediliyor. Sosyal medya kullanımının arttığı günümüzde yeni yeni kelimeler ortaya çıkıyor. Shiplemek kelimesi internet ve sosyal medyada oldukça sık kullanılıyor. Peki ship ne demek, shiplemek sosyal medyada ne anlama geliyor?

Shiplemek sosyal medyada kullanılan kelimelerden oldu. Kelime ile ilk kez karşılaşanlar, internette ship ne demek, shiplemek ne anlama geliyor sorlarına yanıt arıyor. Sosyal medyada her gün bir yenisi ortaya çıkan kelimelerden sonuncusu olan shiplemek, yakıştırmaak anlamına geliyor.

Shiplemek, sosyal medyada bulunan iki kişinin birbirne yakıştırılmasıdır. bir erkek ile bir kadının yakıştırılmasına shiplemek denir.

Tamamen takipçiler tarafından geliştirilir. Shiplenen kişilerin bu durumdan haberleri yoktur. Kullanıcların belirledikleri iki kişiyi birbirne yakıştırmasına anlamına gelen shiplemek'te sevgili olarak hayal edilen iki kişi sosyal medyada shiplenmiş olur.

Kartal'da devrilen hafriyat kamyonunun altında kalan işçi öldü Ege Denizi'nde gece vakti deprem! Milli Eğitim Bakanı Tekin'den şiddet olayı ile ilgili açıklama
Sonraki Haber