Seyir halindeki araç alev aldı

Merter D-100 Karayolu'nda bir otomobil seyir halindeyken henüz bilinmeyen nedenden dolayı yandı. Yangın nedeniyle Avcılar istikametinde trafik yoğunluğu oluştu.

This browser does not support the video element.

D-100 Karayolu Merter mevkii Avcılar istikametinde Âdem Karadeniz yönetimindeki 52 TC 993 plakalı otomobil seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

O ANLAR KAMERADA

Polis ekipleri çevre güvenliği alarak trafiği durdurdu. İtfaiye ekipleri ise yangını kısa sürede söndürürken otomobilde hasar meydana geldi. Yangın nedeniyle Avcılar istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. O anlar çevredeki vatandaşların cep telefonu görüntülerine de yansıdı.

"DUMANLA BİRLİKTE YANMAYA BAŞLADI"

Otomobil sahibi Âdem Karadeniz, "Teknik bir arıza, duman çıktı, dumanla beraber yanmaya başladı. Nasıl olduğunu anlamadım. Seyir halindeydik" dedi. Yanan otomobilin çekici ile yoldan kaldırılmasısın ardından trafik normale döndü.

Deprem sonrası heyelan yolu kapattı! İşte o anlar Genç kadın kameraya alıp erkek arkadaşından yardım istedi.. 10 milyonluk lüks araçlar ele geçirildi! Bakın neden getirilmiş... Dev gemi iskeleye böyle çarptı Şişli Belediyesi 48 işçiyi gerekçe göstermeden işten çıkardı! Kemeri açıldı, savrulup düştü...