Sergen Yalçın: Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Fazla heveslenmesin kimse"

Sergen Yalçın: "Mücadeleden, savaştan, şampiyonluktan vazgeçmiş değiliz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Beşiktaş! Fazla heveslenmesin kimse. Sahanın en iyisi Fırat Aydınus'tu... Müthiş bir maç yönetti!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları Sivasspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Son 2 haftada 4, son 6 haftada 7 puan kaybeden Siyah-Beyazlılar, 3 puan farkla lider... Sergen Yalçın, "Mücadeleden, savaştan, şampiyonluktan vazgeçmiş değiliz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şampiyonluğun en büyük adayı biziz. Beşiktaş! Fazla heveslenmesin kimse" dedi.

Maçın hakemi Fırat Aydınus'a da tepki gösteren başarılı çalıştırıcı, "Buradaki beraberlik planlarımız içinde vardı. Çok önemli değil. Hala öndeyiz. Larin'i oyundan keyfime çıkarmadım. Sakatlandı da çıkardım. Sahanın en iyisi Fırat Aydınus'tu... Müthiş bir maç yönetti" ifadelerini kullandı.

Koltuğunu Dora'ya bırakan Özel: İyice yerleşmezseniz kaldırabilirler 24 Nisan 2024 Çarşamba TJK at yarışı programı açıklandı! 23 Nisan 2024 Salı TJK at yarışı koşu sonuçları açıklandı!
Sonraki Haber