"Sergen hocayı dinleyin"

Beşiktaş, Süper Lig'de 29. hafta karşılaşmasında Konyaspor'u 3 farkla geçti. Spor yazarı Ergin Aslan, Beşiktaş - Konyaspor maçını SuperHaber için değerlendirdi...

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş, Konyaspor'u evinde ağırladığı maçta 3-0 galip geldi. Heyecanlı mücadelede Burak Yılmaz 1 gol ve 2 asistle maçın yıldızı oldu.

Beşiktaş, 40. dakikada Burak Yılmaz, 45+2. dakikada Diaby ve 52. dakikada Lens'in topu rakip takımın filesine göndermesi ile birlikte 3 puanı hanesine yazdırdı. Maçta tüm gollerde katkısı olan Burak Yılmaz karşılaşmaya damga vurdu. 

Maçla ilgili görüşlerini aldığımız spor yazarı Ergin Aslan "Bir dönem Galatasaray için Muslera ne ifade ediyorsa Burak Yılmaz da Beşiktaş için onu ifade ediyor..." cümlelerini kullandı.

Spor yazarı Ergin Aslan'ın değerlendirmelerinin tamamını SuperHaber Youtube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

TFF, Süper Lig'de 32. haftanın VAR kayıtlarını paylaştı! İngiliz devi Liverpool, Anfield Road'da iftar organizasyonu düzenledi TARAFTARA SORDUK: FENERBAHÇE LİGDEN ÇEKİLMELİ MİYDİ? SÜPER LİG'DEN ÇEKİLİR Mİ? ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU STADYUMU'NDA NELER OLUYOR? Ertem Şener'den bomba gibi iddia: Fenerbahçe kendine lig bakıyor! İşte Süper Lig'de 30. hafta maçlarının VAR kayıtları...