Serenay Sarıkaya servet değerindeki yüzükleriyle gündem oldu!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, bir süredir Maldivler'de geceliği 35 bin TL'lik otelde tatil yapıyor. Sarıkaya'nın, tatil sürecinde Instagram'dan paylaştığı iddialı pozlar, "Reklam mı yapıyor?" sorusunu akıllara getirdi. Diğer taraftan ünlü oyuncu, servet değerindeki yüzükleriyle yaptığı paylaşımlarla da gündem oldu.

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan ayrıldıktan sonra soluğu Kaz Dağları'nda alan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, şimdi de Maldivler'de. Geceliği 35 bin TL olan otelde kalan ve sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan Sarıkaya, otelin reklamını yaptığı ve konaklamaya para ödemediği yönündeki haberlerle gündemde.

YÜZÜKLERİNİN TOPLAM FİYATI 51 BİN 750 TL

Diğer taraftan, Instagram hesabından parmağındaki Melis Göral yüzüklerin ön planda olduğu bir fotoğraf paylaşan Sarıkaya'nın yüzüklerinin fiyatı 13 bin 750 TL, 17 bin 600 TL ve 20 bin 400 TL olduğu öğrenildi.

Otel reklamı iddialarının yanı sıra, toplamda 51 bin 750 TL değerindeki yüzüklerin de Sarıkaya'ya reklam yapması için hediye edildiği iddia edildi.

SERENAY SARIKAYA HAKKINDA

1991 yılında dünyaya gelen Serenay Sarıkaya'nin annesinin adı Ümran, babasının adı ise Mustafa Sarıkaya'dır. 7 yaşındayken anne ve babası boşanan Sarıkaya, ilk ve ortaokulu bitirdikten sonra Antalya'daki Saime Salih Konca adlı liseden mezun olmuştur. Modelliğin en büyük çocukluk hayali olduğunu söyleyen Sarıkaya, 2007'de Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen "Avrupa Gençler Güzellik Yarışması"nda dördüncülük elde etmişti. 2010 yılındaki "Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması"nda ise ikinci olmuştur.

2008'de "Plajda" filminde rol alan Sarıkaya, yine ayn yıl "Peri Masalı" ve "Limon Ağacı" dizilerinde rol almıştır. "Adanalı" dizisi ile de ünü artmıştır. Ardından 2010 yılında "Lale Devri" dizisinde Yeşim karakteriyle kendinden çokça söz ettirmiştir. 2013 yılında ise "THE O.C" dizisinden uyarlandırılan "Medcezir" dizisinde Mira karakterini canlandırdı.

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Hudut Kartalları sınırda yakaladı Mehmet Büyükekşi TFF başkanlığına yeniden aday olacak mı? ABD için olabilecek en kötü sonuç
Sonraki Haber