Serdar Ortaç Demet Akalın'dan özür diledi!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, bir dönem yakın arkadaş olduğu Ebru Gündeş ile arasının açılma nedeni olarak kendisini gösteren Serdar Ortaç'a yanıt verdi. Akalın, Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ramazan günü Ortaç'a tüm kalbimle akıl sağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı. Bu sözlerin ardından Serdar Ortaç, Akalın'dan özür diledi.

Serdar Ortaç, bir dönem yakın arkadaş olduğu Ebru Gündeş ile arasının açılma nedeni olarak Demet Akalın'ı gösterdi. 

Demet Akalın, hakkındaki bu iddialara Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla yanıt verdi.

 

"Akıllanmıyor adam, enteresan!" diyen Akalın, "Ramazan günü Ortaç'a tüm kalbimle akıl sağlığı diliyorum. Gündeş gazla değil, kalbiyle yaşayan dev sesli dostumdur. Öğrendiğimde kapısında bitmişimdir." ifadelerini kullandı.

 

Ünlü şarkıcı ayrıca, "Telefon denen şey elinde oluyor insanın. Arıyorsun, açılıyor. Kapı da öyle. Gidiyorsun, açılıyor. Dua et ramazan! Yıllar önce hapishaneye giderken beyefendi, Gündeş arkasından arabayla takip ediyordu. Unutuyor herhalde, ne diyeyim. Kendi kişiliğini bana niye bağlamış seneler sonra anladım. 'Çantalarınızı yiyin' dedi ya, ona istinaden. Dost dosttur! Aramak da, gitmek de insanın elindedir! Hele ki hapise girerken arkamdan gelen biriyse... Akıllanmıyor adam, enteresan!" dedi.

''SADECE DEDİKODULAR BİZİ BU NOKTAYA GETİRDİ''

Akalın'ın bu sert açıklamasından Serdar Ortaç da konuştu.

"Demet'ten bin kere özür diliyorum" diyen ünlü şarkıcı sözlerini şöyle sürdürdü:
Röportajın tamamını dinleyin. Ebru ile aramı, Demet'in bozduğu falan yok. Çok üzüldüm. Bu patavatsızlığım için de herkesten özür diliyorum. Ben eşekliğim yüzünden bu hale geldi olay. Sadece dedikodular bizi buraya kadar getirdi. Herkesten özür diliyorum.

Dünya Bankası finansmanı iddialarına yalanlama Bakan Fidan'dan Katar'a resmi ziyaret Kalleş saldırılarda öldürülen kadın sayısını açıkladı
Sonraki Haber