Serdar Ortaç: Chloe başka biriyle aşk yaşarsa...

Chloe Loughnan ile 5 yıllık evliliğini tek celsede bitiren Serdar Ortaç, boşanma sonrası çıkan iddialarla ilgili konuştu. Ortaç, para teklif ettiği haberlerini yalanlayarak “Hem yalan hem de kötü bir haber.” dedi. Muhabirlerin Loughnan'ın başka biriyle aşk yaşamasıyla ilgili sorularına ise bakın ne yanıt verdi.

8 Ağustos'ta 5 yıllık eşi Chloe Loughnan ile anlaşmalı olarak boşanan Serdar Ortaç, Bebek’te görüntülendi. Chilai adlı mekân çıkışı objektife yansıyan ünlü şarkıcı, eski eşi hakkında çıkan haberlere “Eski hanım, benden 1 lira bile istemedi. Haberlerin hepsi yalan. Benim kendisine evli kalmak için 500 bin lira teklif ettiğim de yazılmış. Hem yalan hem de kötü bir haber.” diyerek isyan etti.

Özdilek'lere boy boy tencere ve tava setleri geliyor! Estetisyen sevgilisi Selin'i öldürdü! İntihar süsü verdi Canlı yayında Galatasaraylıları isyan ettiren ilginç açıklama! Öğretmenden öğrencisine cinsel istismar skandalı! Motorine indirim geldi! İşte 26 Nisan 2024 güncel akaryakıt fiyatları Bu kişilerin ehliyet alamayacağı iddia edildi