Şener Şen: "Eleştiriyi demokrasiye zarar vermeden yapmalılar"

Şu sıralar kapalı gişe oynayan 'Zengin Mutfağı' isimli tiyatro oyunuyla gündeme gelen oyuncu Şener Şen, Müjdat Gezen ve Metin Akpınar hakkında başlatılan soruşturma ile ilgili konuştu.

Hürriyet gazetesinden Güliz Arslan’a bir röportaj veren Şener Şen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Demokrasilerde bütün yöneticiler eleştiriye hazırlıklı olmalı. Ama eleştirenler de eleştirilerini demokrasi ortamına zarar vermeyecek biçimde yapmalılar. dedi.

Şener Şen şu ifadeleri kullandı:

"ELEŞTİRİLERİNİ DEMOKRASİ ORTAMINA ZARAR VERMEYECEK BİÇİMDE YAPMALILAR"

“Demokrasilerde bunlar hoş şeyler değil. Neden? Demokrasilerde bütün yöneticiler eleştiriye hazırlıklı olmalı. Ama eleştirenler de eleştirilerini demokrasi ortamına zarar vermeyecek biçimde yapmalılar.

"HER İNSAN DÜŞÜNCESİNİ RAHATLIKLA SÖYLEYEBİLMELİ"

Demokrasi, yönetimi övmekten ibaret değildir. Silahlanıp sokağa dökülmedikçe her insan düşüncesini rahatlıkla söyleyebilmeli. Siyasiler de bunu hazmetmeli. Madem demokrasiyle yönetiliyoruz. Onun renkliliğine, çok çeşitliliğine siyasilerin hazırlıklı olması lazım, bunu sindirmeleri lazım."

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid tarifeyi açtı! Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'dan Cem Yılmaz'a sivri dilli cevap Türkiye F-16'ları ne zaman teslim alacak?
Sonraki Haber