Senegal milli takımının eski futbolcuları, Türkiye maçının formalarını depremzedeler için bağışladı!

Senegalli eski milli futbolcular El Hadji Diouf ve Aliou Cisse, 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye maçında giydikleri formalarını, Türkiye'de top koşturmuş Demba Ba da Başakşehir formasını depremzedeler yararına bağışladı.

 
Senegalli eski milli futbolcuların formaları depremzedeler yararına satılacak. 
 

Bir dönem Senegal Milli Takımı kaptanı, bugün ise Senegal Milli Takım Direktörü olan Aliou Cisse ve eski milli futbolcu El Hadji Diouf'un 2002 Dünya Kupası'nda Türkiye'ye elendikleri çeyrek final maçında giydiği imzalı formalar, Türkiye'nin Dakar Büyükelçiliğinde satışa çıkarılacak.

Türkiye'de çeşitli kulüplerde top koşturan Senegalli futbolcu Demba Ba'nın da Başakşehir forması depremzedeler yararına satılacak.

''İHTİYAÇ SAHİPLERİNE FAYDA SAĞLAMASI DİLEĞİNDE BULUNDU''

Fransa'da yaşayan Demba Ba, Türkiye'nin Dakar Büyükelçisi Nur Sağman'a gönderdiği video mesajda, depremler nedeniyle çok üzgün olduğunu belirterek, bağışladığı formanın ihtiyaç sahiplerine fayda sağlaması dileğinde bulundu.

Geçen hafta da Kayserispor'un Senegalli forveti Mame Thiam depremzedeler için hem Kayserispor hem de eski kulübü Fenerbahçe'de giydiği 2 formayı Dakar Büyükelçiliğine teslim etmişti.

İmzalı formalar, yarın Türkiye'nin Dakar Büyükelçiliğinde depremzedeler yararına yapılacak dayanışma programında açık artırmaya çıkarılacak.

Denizolgun kendisini bakanlıkta tehdit eden kişiyi ifşa etti! Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde yarı finalistler belli oldu! Cem Yılmaz'dan eski eşi Ahu Yağtu'ya zehir zemberek sözler...
Sonraki Haber